Pripremite se na vrijeme za ljeto!

Nordexx je gumarski brend NDI grupacije koja je najveća kompanija koja se bavi proizvodnjom guma u sjevernoj Europi. Sjedište kompanije je u Danskoj i postoji više od 45 godina. S više od 10 godina iskustva na svjetskom tržištu, Nordexx se distribuira na 6 kontinenata.

NORDEXXNordexxova strast za postizanjem što kvalitetnijeg i ugodnijeg putničkog iskustva rezultat je želje za konstantnim razvojem i unapređivanjem kao i osiguranje pozitivnog iskustva vozača tijekom vožnje. U skladu s time, Nordexx je najavio potpuno novi uzorak šara guma za ljeto 2018. S više od 60 veličina i 5 različitih uzoraka, novi Nordexx dizajniran je da pruži odličnu udobnost, snažnu prilagodbu i da odgovara svim globalnim zahtjevima i standardima.

 

 

 

 

 

NORDEXX FASTMOVE 3 – Standardne performanse

NORDEXX

Široke centralne lamele i rebra nude optimalan kontakt s površinom i jako dobro rukovanje. Guma je projektirana tako da svojom vrtnjom prirodno istiskuje vodu te tako jamči trakciju i na mokrim površinama. Napredna formula smjese optimizirana je po najstrožim europskim standardima. Guma Nordexx FastMove3 preporučljiva je za klasu kompaktnih i malih automobila.

 

NORDEXX FASTMOVE 4 – Visoke performanse

NORDEXX

Model FASTMOVE4 prepoznatljiv je po trostrukom središnjem ramenu koji jamči još bolje držanje smjera pri visokim brzinama. Snažne bočne stranice uvijek jamče vrhunsku upravljivost bez obzira na brzinu kretanja što na kraju dokazuje i dostupnost u najvećim dimenzijama do 245/35R19, s indeksom brzine W (270 km/h) i indeksom nosivosti 93. S druge strane, ova je guma dostupna i u veličini od 15 cola.

NORDEXX COMFORT 1 – Za svestranu svakodnevicu

NORDEXX

Dizajn šare kombinira optimalan balans i vozne karakteristike na mokroj i suhoj površini. Raspored rebara postavljen asimetrično osigurava nisku razinu buke i visok stupanj komfora. Široka i snažna ramena donose dugovječnost, a ovaj model gume idealan je za velike kilometraže i prvenstveno namijenjen za kompaktna i srednje velika vozila koja koriste veličinu od 13 do 16 cola

NORDEXX TRAC1VAN – Najbolji partner dostavnjaka

NORDEXX

Izuzetno dobro optimizirana guma za laka komercijalna i dostavna vozila koja se svojom nosivošću i trajnošću odlično uklapa u radnu svakodnevicu bez obzira na kvalitetu podloge. Snažna dijagonalno usmjerena središnja rebra te čvrste i visoke bočne stranice, s vrlo dubokom šarom, osiguravaju najbolji omjer brzine trošenja, udobnosti i sigurnosti.

NORDEXX TRAC65VAN – Trajnost i brzina

NORDEXX

Dizajn šare osmišljen je kako bi pospješio dugovječnost, ali istovremeno i smanjio potrošnju goriva. Optimalna kombinacija niskog otpora kotrljanja i visokog stupnja trakcije kao stvorena je za snažan i brz minivan za prijevoz putnika, dok čvrste bočne stranice čuvaju odličnu voznost i pod punim opterećenjem vozila. S novim dizajnom TRAC65VAN donosi i najviši stupanj sigurnosti.

PONUDU POGLEDAJTE NA :

AKCIJA LJETNIH GUMA

 

Share This